Coaching

Tijdens de sessies gaan we samen op zoek naar de oplossingen van jouw vraagstukken. Iets wat je op dat moment bezighoudt. Dat kan iets op je werk zijn, maar het kan ook net zo goed te maken hebben met je privéleven. Daarbij kun je denken aan een concrete vraag als: “ik wil een baan als projectmanager bij een groot bedrijf”. Maar het kan ook algemeen of zelfs ‘vaag’ zijn. “Ik zit niet lekker meer in mijn vel. Of ik loop tegen een aantal dingen aan, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet oplossen.”

Daarnaast hebben wij als mens van nature behoefte aan ontwikkeling en groei. Deze ontwikkelingsbehoefte is niet altijd even duidelijk. Je hebt het gevoel dat je stil staat of dat het leven een “sleur” is geworden. Je hebt behoefte aan verandering maar je weet niet precies wat en dat moet veranderen in hoe je dat zou kunnen doen.


Hoe ik werk
Tijdens de intake formuleren we samen het doel van de coaching. In de sessies stel ik je vragen die je in beweging brengen. Ik ben daarbij je klankbord, je spiegel. Ik laat je ervaringsgerichte of lichaamsgerichte oefeningen doen. Ik geef je suggesties om tussen de sessies mee aan de slag te gaan. Zo kom je in beweging met je vraagstuk en vind je de antwoorden op vragen. Vragen waarvan je je misschien niet eens bewust was, dat je ze had. Waar de coaching ook over gaat, het is een leerzaam en boeiend traject.

De coaching is erop gericht om te werken op een diepere bewustzijn laag, zodat je jouw vraagstukken van binnenuit zelf gaat beantwoorden. Dit proces gaat in drie stappen namelijk: de eerste stap ontvlechten, de tweede stap bewustwording en tot slot de transformatie.

De frequentie, maar ook het aantal sessies hangt af van jouw vraagstuk. Vaak kunnen we in 4 tot 6 sessies een hoop bereiken. Samen bepalen we het tempo, de richting en de diepte. Ik help je stappen te zetten, nodig je uit, stimuleer en motiveer je. Samen halen we het beste in je boven. Neem gerust contact met mij op.

Naast coaching kun je ook bij mij aan de slag met workshops, trainingen of wandelcoaching.