Mijn tarief

Super moedig dat je de stap wil zetten om te gaan werken aan je hulpvraag en je ontwikkeling! Dit vraagt van jouw focus en commitment en daar help ik je graag bij.

De ervaring leert dat het behalen van het juiste resultaat met betrekking tot je hulpvraag niet in een paar sessies gedaan is. Daarom bied ik verschillende trajecten aan. Na een intakegesprek kijken we of mijn visie en mijn werkwijze bij je past en welk traject voor jou geschikt is.

Intake sessie: €95
In deze sessie gaan we kennismaken met elkaar en je hulpvraag onderzoeken. Ik geef informatie over mijn werkwijze en mijn visie en we doen een oefening om je het te laten ervaren.

Half jaar traject: €799
Achter het EGO liggen ongekende mogelijkheden… ONTDEK HET!

Je gaat ontdekken hoe jouw ego werkt en wat dat jou tot nu toe heeft gekost en opgeleverd. Hierdoor kom je dichter bij jouw eigenwaarde, je talenten en kwaliteiten. Die hoef je namelijk niet op te zoeken of te ontwikkelen, want die is er al! Altijd al geweest!

Na het traject heb je jouw hulpvraag getransformeerd in proactief gedrag en maak je bewuste keuzes waardoor je minder wordt opgeslokt door de waan van de dag. Je staat in verbinding met jezelf en jouw essentie en je kan lichter en bewuster in het leven staan.

Het traject bestaat uit zes sessies waarbij je tussen de sessies door aan de slag gaat met zelfonderzoek en oefenen. Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan, kost het dagelijks leven je moeite of heb je het gevoel dat er niet uitkomt wat er in je zit? Dan is dit traject voor jou gemaakt!
Dit traject kan je individueel volgen (6 individuele sessies) of gedeeltelijk in een groep (3 individuele sessies 3 groep sessies).

Borging traject: €479
Dit traject past bij jou als je al eerder therapie of coaching hebt gehad of op een andere manier aan je persoonlijke ontwikkeling hebt gewerkt en je merkt dat je af en toe wat opfrissing of reflectie kan gebruiken.

Je krijgt voor dit traject vier sessies die je verdeeld over het jaar af kan nemen. Jij bepaalt zelf wanneer je een sessie nodig hebt. Je brengt je hulpvraag in en daar gaan we in de sessie actief mee aan de slag. Na de sessie krijg je desgewenst een oefening/opdracht mee.

De vier sessies zorgen ervoor dat je alles wat je eerder geleerd en ervaren hebt in kan blijven zetten. Het zorgt ervoor dat je niet terugvalt in oud overlevingsgedrag maar proactief kan blijven handelen vanuit je waarden en kwaliteiten.

Duur en plaats van de sessies
Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben tijdens de sessies. De precieze duur kan ik niet van tevoren bepalen, daarom varieert de tijd van een individuele sessie van minimaal 60 tot maximaal 80 minuten.

Een groepsbijeenkomst duurt 3 uur. Alle sessies vinden plaats in mijn praktijk aan de Prinses Margrietstraat 19c te Arkel.

Wil je meer info over de trajecten? Neem gerust contact met me op, ik vertel je er graag meer over.

Vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering
Vergoeding via de zorgverzekeraar is mogelijk, afhankelijk van de verzekeraar en met aanvullende verzekering aangezien ik aangesloten ben bij de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden.

Annulering
Tot 24 uur van tevoren kun je een gesprek kosteloos annuleren.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.