Over Iris

13 jaar geleden kwam ik zelf door een burn-out voor het eerst in aanraking met verschillende vormen van coaching en begeleiding. Na deze lastige, maar boeiende periode was het voor mij een logische stap een opleiding tot psychosociaal begeleider te gaan volgen. Ik heb een 4 jarige opleiding gevolgd aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling, verbinding met anderen en het opdoen van ervaringen.

In mijn praktijk werk ik vanuit een de kernwaarden; vertrouwen, nieuwsgierige openheid en oprechte verbinding. Ik zie van nature het positieve in de mens en het is mijn missie om samen met de cliënt tot heling, ontwikkeling en groei te komen. Zodat de cliënt gaat ervaren dat hij/zij een goed en heel mens is en het potentieel kan bloeien.


Christel: “Na het overlijden van mijn moeder ging ik door een diep dal. Ik liep overal vast, ook op mijn werk ging het niet goed met mij. Ik ben gaan zoeken op internet naar hulp via het zoekwoord “rouwverwerking”. Op deze manier kwam ik op jouw site terecht en deze sprak me direct aan. Ik heb op dat moment een afspraak met je gemaakt en zo ben ik dus bij jou terecht gekomen.

Uiteraard vond ik het erg spannend, maar ik voelde al snel een klik. De sessies die ik heb gehad waren erg confronterend. Maar er zat wel degelijk een patroon in mijn gedragingen. Jij wist het bij elke situatie precies te benoemen waardoor ik me bewust werd van mijn gedrag.

Ik heb vooral veel geleerd over mezelf! Hoe ik in het leven sta en hoe ik met bepaalde dingen omga, waaronder het verlies van een dierbaar persoon. Daarin heb ik vooral dankzij jou stappen gezet; om met jouw woorden te spreken een transformatie ondergaan. Ik kan nu veel beter met dagelijkse situaties omgaan. Ik kwam om het verlies van mijn moeder een plekje te geven maar ik ben ook veel meer over mezelf te weten gekomen. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet! Dankjewel.”

Adam: “Toen ik een moeilijke tijd doormaakte en geen raad meer wist heb ik contact opgenomen met Iris. Ik vond het in de eerste instantie erg spannend, maar zodra ik kennis maakte met Iris viel de spanning weg, ik werd met open armen ontvangen en de sfeer was erg prettig. De manier van werken vond ik erg fijn. Ik merkte aan Iris dat ze het vak erg goed beheerst, wat natuurlijk een bijdrage levert aan het niveau van de sessies en het zorgde ervoor dat ik zelf voor moeilijke situaties de juiste oplossing vond. Ook geeft Iris op een veelzijdige manier kennisoverdracht. Soms was het alleen praten maar er zaten ook interactieve sessies tussen. Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met Iris wanneer ze hulp nodig hebben.”

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.