Persoonlijk leiderschap programma: Leven vanuit eigenwaarde en kwaliteit

Tijdens dit programma leer je hoe je de regie over je leven terug kan pakken. Je leert je ego kennen en on-dekt jouw talenten en kwaliteiten. Hierdoor wordt het maken van bewuste keuzes met duurzaam resultaat makkelijker. Na het programma kan je handelen vanuit je kernwaarden i.p.v. je eerste impuls en ben je een natuurlijke krachtige leider van je eigen leven. In het programma bestaande uit drie individuele sessies en drie groepssessies komen algemene thema’s aan bod die je koppelt aan jouw persoonlijke coachvraag. De kracht van de groep zorgt voor erkenning en daagt je uit je nieuwe gedrag in een veilige setting te reflecteren.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

Wil jij ook weer de regie over je leven en zie je de toegevoegde waarde van werken in een (kleine) groep. Een aantal keer per jaar ga ik van start met dit unieke programma. De data van de groepssessies staan vast en tussen de sessies door plannen we de individuele sessies wanneer dat jou het beste uitkomt.

Ik vraag van jou, focus, commitment en een investering van €799,-. Je krijgt hiervoor een uniek, intensief programma met veel individuele aandacht en de kans om te gaan leven in plaats van overleven. Pak jij hem aan?

In januari 2024 staat er weer een programma gepland, neem contact met me op voor meer informatie.