Therapie

Soms is het niet helemaal duidelijk wat je klacht is. Dat geeft helemaal niets, want daar kan ik je goed bij helpen. Als je mij eerst rustig je verhaal vertelt, dan maakt dat vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegenaan loopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken. En meestal gaan we in de eerste sessie ook al aan de slag.

Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet
“Hoewel ik op dit moment nog aan het herstellen ben van Covid (valt gelukkig mee) en er in meer algemene zin natuurlijk grote problemen spelen in de wereld, zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.
Het gevoel in mijn invloedssfeer de juiste dingen te doen schept rust. Daarbij leer ik steeds beter te varen op het kompas van mijn innerlijke drijfveren, die ik samen met jou weer heb teruggevonden.”
Anoniem

Hoe kan ik je helpen?
Heel simpel. Ik help je om meer inzicht te krijgen in je gevoelens en je gedrag. Je gaat leren waarom je bepaalde dingen doet, zoals je ze op jouw manier doet. Problemen die je wel eens vaker tegenkomt “Zo ben ik ” blijken toch niet helemaal waar te zijn: “Zo ben ik eigenlijk helemaal niet”. En belangrijker, ik laat je in oefeningen een oplossing ervaren, waarmee je zelf verder kunt.

Met mijn hulp leer je om weer echt keuzes te kunnen maken waar je blij en gelukkig van gaat worden. Ik ga je handvatten meegeven die je kunt gebruiken om jouw sterke kanten en talenten meer aan te spreken. Je leert je negatieve ervaringen te verwerken en om te zetten in inzichten over jezelf.

Ik help je graag bij:

Maar ook met andere klachten en problemen kun je bij mij terecht.

Maak bij mij een afspraak
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag.