Trainingen, workshops en trajecten

Samen met een aantal bevlogen collega’s verzorg ik coaching trajecten en trainingen voor organisaties en bedrijven. Voor informatie verwijs ik je naar www.waterwerk.nu

Persoonlijk leiderschap programma: Leven vanuit eigenwaarde en kwaliteit

Workshops
Er zijn mogelijkheden om de onderstaande workshops “in huis te halen” (particulier of voor bedrijven en organisaties) Vanaf 6 personen kunnen we de opties bespreken. Neem gerust contact op voor meer informatie: 06-43167638

Zorg goed voor jezelf
Herken je het, dat je in het dagelijks leven in beslag wordt genomen door de waan van de dag? Dat je vaak handelt vanuit gedachten en overtuigingen die zeggen dat je van alles moet. Dat je vooral heel goed voor andere kan zorgen en jezelf nog wel eens vergeet en dat je in drukke periodes vaak het gevoel hebt dat je aan het overleven bent in plaats van leven? Dan is deze workshop een moment om even stil te staan bij hoe het ook anders kan. In deze interactieve workshop kan je ervaren hoe je omgaat met balans in je leven en kan je een stap maken richting bewuste en keuzes in je leven.

Minder stress meer balans
Iedereen heeft wel eens stress en daar is niets mis mee. Stress wordt een probleem als het langdurig is en het lichamelijke en/of psychische klachten geeft. Heb jij daar ook last van? Misschien is deze interactieve workshop dan wat voor jou. We kijken naar wat is stress nu eigenlijk? en wat doet het met lichaam en geest? Je gaat kijken waar jij stress van krijgt en hoe je daar anders mee om kan gaan. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te delen en te leren van anderen.

De kracht van jouw talent. Haal het maximale uit jezelf!
Ieder mens heeft van nature de behoefte om te ontwikkelen en om in beweging te blijven. Dat betekent niet dat het vanzelf gaat. Gedurende je leven heb je patronen ontwikkeld waardoor sommige talenten als het ware verborgen blijven. Deze patronen hebben je altijd veel opgeleverd, maar ze kunnen je ook belemmeren om nieuwe stappen te zetten. Wist je trouwens dat wij maar 20% van onze talenten en kwaliteiten benutten?

Redenen genoeg om stil te staan bij jou talent!

In deze workshop ontdek je welke talent bij jou nog onbenut is en hoe je je kwaliteiten bewust in kan zetten. Verder krijg je meer inzicht in jouw unieke persoonlijkheid en maken we gebruik van de energie van de groep.

Krijg je er al zin in? Kom dan naar deze workshop en ervaar de flow van jouw talent!

De zomer in je bol!
Hou jij ook zo van de zomer? De zomer staat voor groei en bloei. De dagen zijn lang er is veel licht en zonneschijn waar we volop van kunnen genieten. In de natuur zie je bloemen en planten volledig zichtbaar worden en komt alles in zijn eigen vorm. De zomer staat ook voor vrijheid en vrolijkheid, omdat we een periode vrij hebben van verplichtingen en werk. Deze workshop staat in het teken van jouw groei, bloei en vrijheid. We nemen de tijd om stil te staan bij onze kwaliteiten en potentieel. We moedigen elkaar aan en complementeren elkaar, zodat jouw energie volop kan stromen deze zomer! Wil jij ook de zomer in je bol? Trek je korte broek aan en kom naar deze feelgood workshop vol positiviteit en verbinding!

Goede voornemens – een goed begin van het jaar!
Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? De kans dat je ze ook werkelijk realiseert is maar 12%. In tijden van rust en evaluatie rond kerst en oudejaarsavond bezinnen we ons even over wat nu echt belangrijk is in ons leven. Nu het nieuwe jaar nog voor ons open ligt maken we plannen als: stoppen met roken, gewicht verliezen, meer tijd maken voor de familie en vrije tijd …
En herken je ook de ervaring dat als je even later weer in de waan van de dag zit, dat je goede voornemens al zijn ondergesneeuwd. Dit klinkt misschien allemaal wat negatief en dat is het gelukkig niet, want je kunt de kans van slagen vergroten! Wil je weten hoe? Tijdens de workshop krijg je tips er ervaringen waardoor de kans groot is dat het in het nieuwe jaar wel gaat lukken!

Enkele reacties n.a.v. de workshops
“Met pleinwacht ouders van school was ik uitgenodigd voor een groepsworkshop ‘de zomer in je bol’ bij Iris. Ik had geen verwachtingen omdat ik nooit dit soort workshops volg… verrassend was dat we met 10 verschillende dames die elkaar al jaren zien op het schoolplein en samenwerken binnen de pleinwacht groep; in 3 uur tijd bij Iris elkaar een stuk beter hebben leren kennen. Iedereen durfde zich kwetsbaar op te stellen waardoor we “iets” hebben gedeeld en nog beter de mens achter de persoon zien van elkaar. Ik kan mij voorstellen dat het voor bedrijven maar ook voor organisaties waar mensen binnen een afdeling samenwerken een grote aanvulling kan zijn om een workshop bij Iris te volgen…” Dank je wel Iris voor deze mooie ochtend”.
Anna

“Ik vond het fijn om te horen dat ik niet de enige ben met problemen en daar tegen vecht. Ik heb veel gehad aan het delen.”
Corien

“Wat ik heel fijn en knap vind is dat Iris elke keer, bij elk verhaal, de rode draad weet vast te houden. Veel verhalen geven opening voor verhaal en discussie. Iris weet zowel daar aandacht aan te geven en daarna weer terug te gaan naar de hoofdlijn. Dit vond ik heel fijn. Bedankt!”
Anne

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met mij op