Volg je Vakantie Flow

Hé vakantieganger,

Hoe gaat het met je? Ben je ook al aan het aftellen naar een vakantie of zit je er misschien al middenin? Ik nog 2 weekjes en dan trekken we er op uit en ga ik genieten van de Franse zon. Actief bezig zijn, de natuur opzoeken en nieuwe plaatsen ontdekken en niet te vergeten lekker veel luieren! Het fijne van luieren vind ik dat mijn hoofd zo lekker leeg raakt waardoor er nieuwe ideeën en plannen voor na de vakantie kunnen ontstaan.

Jammer genoeg leert de ervaring dat deze ideeën lang niet altijd tot uitvoering komen. Thuis gekomen word je alweer snel in beslag genomen door de waan van de dag. Herken je dit? Zonde! Want juist de ideeën die ontstaan vanuit vrijheid en ontspanning zijn dingen die jij waardevol vindt voor het leven en je werk. Wil je het daarom net als ik anders doen dit jaar en bewust de tijd nemen om wat langer in de Vakantie Flow te blijven en gehoor te geven aan die ideeën en plannen die ontstaan zijn in jouw vakantie? Geef je dan op voor de inspiratiemiddag.

“Volg je Vakantie Flow”

Tijdens deze middag nemen we de tijd om stil te staan bij jouw Vakantie Flow en ga je op een originele wijze aan de slag met jouw plannen en ideeën. De groep zal bestaan uit een klein groepje zodat er veel aandacht is voor jou en voor elkaar. En om in de juiste sfeer te blijven zorg ik voor zomerse hapjes en drankjes!

Na deze middag ga je naar huis met:

  • Heldere ideeën voor de komende periode.
  • Een door jou zelf gemaakt concreet plan.
  • Een cadeautje om je regelmatig terug te laten denken aan jouw vakantie.
  • En natuurlijk heel veel inspiratie!

Nog even alles op een rijtje…
☼ Datum: Vrijdag 9 september van 13.30 uur tot 16.00 uur
☼ Plaats: In mijn nieuwe praktijk! Prinses Margrietstraat 19c, 4241 BA Arkel
☼ Investering: € 59,95 (incl. BTW)
☼ Opgeven bellen, mailen, appen of via onderstaande link
https://irisvanwijk.clientomgeving.nl/inschrijven