Zingeving

Je kunt af en toe de weg kwijt raken. Je ziet geen reden meer in om te doen wat je nu ook aan het doen bent. Je hebt zoveel vragen en je denkt alleen maar, hoe kom ik hier nou weer uit? Je hebt moeite om jezelf te motiveren. Terwijl het voorheen allemaal zo makkelijk ging. De doelen die je had waren zo belangrijk en het ging zo goed. Wat is nu eigenlijk mijn passie? Ben ik wel dankbaar genoeg voor al het positieve in mijn leven?

Welke vragen wil je beantwoorden?
Heb je bepaalde levensvragen die je dwarszitten? Zijn er vragen die je graag voor jezelf goed wilt beantwoorden? Twijfel je op dit moment over de richting die je voor jouw leven -meer of minder bewust- hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.

Kies de juiste richting
Ik help je graag om weer de juiste richting in je leven te vinden door met jou deze vragen te beantwoorden:

  • Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe?
  • Wat draag ik bij?
  • Wat is mijn doel in het leven?
  • Wat geeft mij echt voldoening?
  • Zet ik mijn talenten en kwaliteiten voldoende in?

Al deze vragen en meer zijn voor iedereen op meerdere momenten in zijn of haar leven een belangrijk onderwerp. Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om weer in balans te komen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het is niet van belang of je je probleem concreet kan formuleren, zingevingsvragen zijn per definitie vaak vaag en onbestemd. Ik help je graag om meer helderheid te krijgen over jouw betekenis in dit leven.